Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Festivalul Fanfarelor de la Cămin a ajuns la ediţia a VIII–a
Consiliul Judeţean Satu Mare  - Luni, 5 August 2013

Subprefectul Cristian Sasu şi preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare Adrian Ştef  au participat duminică, 4 august la a VIII – a ediţia a Festivalului Fanfarelor de la Cămin. Manifestarea a fost organizată de Forumul Democrat German, Consiliul Local, cu sprijinul Consiliului Judeţean Satu Mare. 

 


Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef i-a felicitat pe participanţii la festival pentru efortul depus şi i-a încurajat să continue pe drumul început luptând cu perseverenţă pentru scopul lor. Este un festival de o importanţă deosebită pentru că aduce în atenţia publicului fanfarele, acest tezaur de melodii, ritmuri şi trăiri.

 


Adrian Ştef este de părere că fanfarele din judeţul nostru trebuie susţinute şi promovate, pentru că ne reprezintă şi creează o imagine frumoasă judeţului nostru. Muzica fanfarelor face parte din viaţa noastră, este un produs al culturii sătmărene. Fanfara locală participă la concursuri şi festivaluri în ţară şi peste hotare, fiind premiată de mai multe ori.

1364 vizite
Distribuie pe